vineri, 9 iunie 2017

INSTALATIE COMPLETA DE DETECTIE SI STINGERE PENTRU MOTOARE DE MASINI
In domeniul auto incendiile sunt provocate, in general, de scurt circuit insa pot exista multiple alte cauze care pot genera incendii. De regula aparitia unui incendiu la un autovehicul aduce pagube iremediabile si astfel autovehiculul devine inutilizabil. Zona cea mai frecventa unde apar incendii la autovehicule este motorul. Acesta (motorul) necesita o protectie suplimentara care sa reactioneze pentru stingerea incendiului inca din faza incipienta.
Instalatiile pentru stingerea incendiilor aparute in zona motoarelor de masini sunt proiectate sa suprimeze rapid incendiul reducand astfel pagubele produse.

Exemplu de prezentare instalatie stingere incendii la motor
Sistemul FIREDETEC este conceput pentru a reduce riscurile incendiilor la motoarele de masini:
- reziduuri de ulei si scurgeri de combustibil
- supraincalzirea motorului
- scurt circuite
- ranirea pasagerilor
- avarierea masinii si reparatii
Sistemele FIREDETEC pentru motoare de masini sunt primele sisteme certificate in conformitate cu SPCR 183 / SP metoda 4912, Editia 3.
Sistemele FIREDETEC utilizeaza un tub cu senzor linear continuu care detecteaza in mod fiabil caldura degajata si in cazul unui incendiu activeaza eliberarea unui agent de stingere folosind tehnologia pneumatica. Acesta este flexibil, ocupa putin spatiu si este superior sistemelor alternative electronice sau mecanice.
Pentru detalii contactati TEHNIC GAZ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu